Realizacja działań w zakresie poprawy bezpieczeństwa paliwowego w sektorze naftowym

Jednostka kontrolująca: Departament Gospodarki, Skarbu Państwa i Prywatyzacji

Nr ewidencyjny: P/22/013/KGP
Data publikacji: 2024-02-05 13:00
Dział tematyczny: gospodarka

Lista podmiotów kontrolowanych:

  • Biuro Pełnomocnika Rządu do spraw Strategicznej Infrastruktury Energetycznej Ministerstwo Funduszy i Polityki Regionalnej

    00-926 Warszawa, ul. Wspólna 2/4

  • Ministerstwo Aktywów Państwowych

    00-522 Warszawa, ul. Krucza 36/Wspólna 6

  • Ministerstwo Klimatu i Środowiska

    00-922 Warszawa, ul. Wawelska 52/54

  • Operator Gazociągów Przesyłowych GAZ-SYSTEM SA w Warszawie

    02-337 Warszawa, ul. Mszczonowska 4

  • PERN SA w Płocku

    09-410 Płock, ul. Wyszogrodzka 133

Data publikacji: 2024-01-18 11:50:33

Wprowadził/a: Andrzej Gaładyk

Data ostatniej zmiany: 2024-02-09 15:41:57

Ostatnio zmieniał/a: Andrzej Gaładyk

Metryczka kontroli
Zmiana Autor/ka zmiany Data zmiany Zatwierdził/a Data zatwierdzenia
[Modyfikacja] Andrzej Gaładyk 2024-02-09 15:41:57 Andrzej Gaładyk 2024-02-09 15:41:57
[Modyfikacja] Andrzej Gaładyk 2024-02-05 13:04:15 Andrzej Gaładyk 2024-02-05 13:04:15
[Modyfikacja] Andrzej Gaładyk 2024-02-05 13:03:23 Andrzej Gaładyk 2024-02-05 13:03:23
[Modyfikacja] Andrzej Gaładyk 2024-02-05 13:00:27 Andrzej Gaładyk 2024-02-05 13:02:38
[Modyfikacja] Andrzej Gaładyk 2024-02-05 12:59:58 Andrzej Gaładyk 2024-02-05 13:00:37
 

Powrót

Przeczytaj treść ponownie

Dane kontaktowe

Adres do korespondencji:
Najwyższa Izba Kontroli
ul. Filtrowa 57
02-056 Warszawa
NIP: 526-10-58-627, REGON: 000000052

Adres e-mail:
nik@nik.gov.pl

Numer telefonu:
tel. 22 444 50 00

Udzielanie informacji publicznych
tel.: 22 444 54 84
e-mail: bip@nik.gov.pl

Formularze kontaktowe:
Formularz zgłaszania skarg i wniosków
Wniosek o udostępnienie informacji publicznej
Ponowne wykorzystywanie informacji sektora publicznego

Elektroniczna Skrzynka Podawcza:
Instrukcja korzystania z Elektronicznej Skrzynki Podawczej

Kontakt dla dziennikarzy:
Informacje dla dziennikarzy