Bezpieczeństwo żywności

Jednostka kontrolująca: Delegatura NIK w Łodzi

lista jednostek uczestniczących w kontroli

Nr ewidencyjny: P/19/084/LLO
Data publikacji: 2020-04-16 08:18
Dział tematyczny: zdrowie

Lista podmiotów kontrolowanych:

  • Główny Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych

    00-930 Warszawa, ul. Wspólna 30

  • Główny Inspektorat Sanitarny w Warszawie

    03-729 Warszawa, ul. Targowa 65

  • Główny Inspektorat Weterynarii w Warszawie

    00-930 Warszawa, ul. Wspólna 30

  • Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów w Warszawie

    00-950 Warszawa, Plac Powstańców Warszawy 1

Data publikacji: 2020-01-03 10:20:21

Wprowadził/a: Andrzej Gaładyk

Data ostatniej zmiany: 2020-03-13 14:51:02

Ostatnio zmieniał/a: Andrzej Gaładyk

Metryczka kontroli
Zmiana Autor/ka zmiany Data zmiany Zatwierdził/a Data zatwierdzenia
[Modyfikacja] Andrzej Gaładyk 2020-03-13 14:51:02 Andrzej Gaładyk 2020-04-16 08:18:59
[Modyfikacja] Andrzej Gaładyk 2020-03-13 13:40:24 Andrzej Gaładyk 2020-03-13 13:40:24
[Modyfikacja] Andrzej Gaładyk 2020-01-13 12:40:20 Andrzej Gaładyk 2020-01-13 12:40:20
 

Powrót

Przeczytaj treść ponownie

Dane kontaktowe

Adres do korespondencji:
Najwyższa Izba Kontroli
ul. Filtrowa 57
02-056 Warszawa
NIP: 526-10-58-627, REGON: 000000052

Adres e-mail:
nik@nik.gov.pl

Numer telefonu:
tel. 22 444 50 00

Udzielanie informacji publicznych
tel.: 22 444 54 84
e-mail: bip@nik.gov.pl

Formularze kontaktowe:
Formularz zgłaszania skarg i wniosków
Wniosek o udostępnienie informacji publicznej
Ponowne wykorzystywanie informacji sektora publicznego

Elektroniczna Skrzynka Podawcza:
Instrukcja korzystania z Elektronicznej Skrzynki Podawczej

Kontakt dla dziennikarzy:
Informacje dla dziennikarzy